Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εκδρομή των Austrian Boys στη Θεσσαλονίκη ...



Austrian Boys

Τη Κυριακή η ομάδα μας που μέχρι τώρα έχει καταπλήξει όλη την Ελλάδα  με την αγωνιστικότητα και την ποιότητα της,  δίνει ένα κρίσιμο μας με το Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός βόλου, αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία και την αναγέννηση της ομάδας μας, αφού πριν από 3 χρόνια στο μπαράζ με την Ρόδο είχε μετατραπεί σε ερυθρόλευκο καμίνι με χιλιάδες Βολιώτες να βοηθούν την τότε ομάδα να κερδίσει ένα από τα κρισιμότερα ματς στην ιστορία της αποτελώντας έτσι την αφετηρία για την ανάσταση της.
Καλούμε λοιπόν  τα μέλη μας να προμηθευτούνε σύντομα τα λιγοστά 500 εισιτήρια και να γεμίσουμε το πέταλο της Θ1 του Περιστερίου δημιουργώντας μια δική μας εξέδρα με ερυθρόλευκα χρώματα όπου θα κυριαρχήσουμε με τα τραγούδια και τα συνθήματα μας και θα βοηθήσουμε τους παιχταράδες μας να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.
Για συμμετοχές για μια  θέση στα 2 πούλμαν της εκδρομής των Austrian Boys, επισκεφτείτε καθημερινά τις απογευματινές ώρες τα νέα γραφεία μας, στην οδό Αγίου Δημητρίου .
Η αναχώρηση έχει οριστεί στις 9:30πμ από το Δημαρχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου