Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AUSTRIAN BOYS

Austrian Boys

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στην φίλαθλη Ελλάδα,

Γιατί έκλεισε τα μάτια του στην καταφανέστατη περίπτωση επιθετικού φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας μας στη περίπτωση του πρώτου αντικανονικού τέρματος, ενώ ο τερματοφύλακας κείτονταν ανήμπορος να αντιδράσει ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Επισημαίνεται πως, ο επόπτης γραμμών δεν έφυγε για την σέντρα όπως όφειλε, αλλά το έπραξε, μετά από παραίνεση του διαιτητή στην μεταξύ τους επικοινωνία που υπήρξε αμέσως μετά το αντικανονικό τέρμα.

Γιατί με την στάση του, τα επιλεκτικά σφυρίγματά και αποφάσεις του, δεν απέβαλε τον πετοσφαιριστή Κλάους Αθανασιάδη, που έπρεπε δις να αποβληθεί. Έτσι, κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα και να αναδείξει νικήτρια την ομάδα που απλά δεν υπήρξε στο γήπεδο και έπρεπε να έχει χάσει.

Αναρωτιόμαστε επίσης, πως, ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο ΘΕΟΣ να τον κάνει) με κατοικία στην Τούμπα και ο οποίος έχει φορέσει τα χρώματα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης (αλήθεια, ποιας άραγε;;), να ορίζεται να διαιτητεύσει αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι δε άξιον απορίας πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν αντέδρασε στον ορισμό του συγκεκριμένου κυρίου.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο εν λόγω διαιτητής αποτελεί «παιδί» του Γκαγκάτση, όπως αποκαλείται στο πρωτοσέλιδο Κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πειστήκαμε όμως, από το ρεσιτάλ των ιδιοτελών και προκλητικών σφυριγμάτων που έπραξε, πως επρόκειτο για διαιτητή περιορισμένων δυνατοτήτων, ικανοτήτων, κρίσης και αντίληψης.

Θέλουμε δε να ελπίζουμε ως Έλληνες πολίτες, πως, από τη θέση ευθύνης που κατέχει στην ειδική υπηρεσία λαθρομετανάστευσης (EURODAC) όπου απασχολείται, η συνέπειά, ωριμότητα και επαγγελματισμός του, δεν συμβαδίζει με την αποτυχημένη διαιτητική του παρουσία.

Για όλα τα παραπάνω ο συγκεκριμένος κος Σιδηρόπουλος θεωρείται  PERSONA NON GRATA στην όμορφη Πόλη μας, τον Βόλο.

Για τα επεισόδια τι να πούμε; Κατά αρχήν να προτείνουμε στην πολιτεία, όπως, παρόμοιο με τον φράχτη που σκέφτεται να χτίσει στον ΈΒΡΟ για τους λαθρομετανάστες, να δημιουργήσει και στα Τέμπη για να αποφεύγεται η κάθοδος των βαρβαρικών ορδών, που διδάσκουν ΠΑΟΚ.

Κύριε Ζαγοράκη, που φορέσατε και τιμήσατε το εθνόσημο και σας γεμίζουν με περηφάνια οι διδάσκοντες επιστήμονές της μαλαματίνας,


·         πού κρυβόσασταν την ώρα των επεισοδίων αντί να βρίσκεστε εντός αγωνιστικού χώρου για να ηρεμήσετε τους «μετόχους» σας;
·        αφού ξέρατε ότι ταξίδευαν 3000 οπαδοι σας χωρίς εισιτήρια , τι μέτρα πήρατε για αυτό;
·        γιατί οι Security του ΠΑΟΚ STUFF κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα στο ταρτάν του γηπέδου; Για να καθοδηγούν, να προκαλούν και να συντονίζουν τα επεισόδια;

Εμείς, ως οργανωμένοι, τιμήσαμε σώματι και ψυχή πριν λίγους μήνες στο μνημείο των Τεμπών τους αδικοχαμένους οπαδούς σας, ενώ εσείς μας το ανταποδώσατε καίγοντας το γήπεδο, κλέβοντας τις επιχειρήσεις των πολιτών μας και βρίζοντας τα γυναικόπαιδα στη κερκίδα που εισχωρήσατε. Δεν είχαμε ως οργανωμένοι άλλη επιλογή, από το να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, οικογενειάρχες και παιδιά, απωθώντας τους <<ζαλισμένους>> οπαδούς,  παίζοντας το ρόλο των αστυνομικών αρχών.

Ευτυχώς το παιχνίδι του εκφοβισμού, ο τσαμπουκάς και η επιδίωξή σας να διώξετε τον δικό μας κόσμο από τη κερκίδα, όπως συνήθως πραγματοποιείτε σε άλλες επαρχίες, στο Βόλο δεν πέρασε. Από το Σάββατο στη πόλη μας ανακηρυχτήκατε ανεπιθύμητοι και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων σας έχει ήδη κλείσει γιατί απλά δεν σας δίνουμε εμείς το δικαίωμα να τον διατηρείτε.

Παράλληλα, μέσω αυτής της ανακοίνωσης, μας δίδετε η ευκαιρία να εκφράσουμε τη διαφωνία μας με την ΠΑΕ της ομάδος μας, να δίνει αυτόν τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποδεδειγμένα στο παρελθόν επιδεικνύουν απάνθρωπη παραβατικότητα. Οι δε συνέπειες της παραχώρησης εισιτηρίων, καταγράφηκαν στα μάτια όλων και ειδικά των οικογενειαρχών μετά των παιδιών τους, που ήλπιζαν να παρακολουθήσουν μία ποδοσφαιρική παράσταση, δυστυχώς όμως με αχάριστους φιλοξενούμενους.

Το συμπέρασμα όμως όλων αυτών είναι ότι για άλλη μία φορά το  Πανθεσσαλικό δεν αποτελεί αποτελεσματικό όπλο. Αν η ομάδα μας έπαιζε στο σπίτι της το ΕΑΚ, ούτε ο Σιδηρόπουλος θα έπαιζε τις κουμπάρες, ούτε οι φιλοξενούμενοι θα το παίζανε βάρβαροι γιατί απλά δε θα ήταν πάνω από 500, ενώ και το πρόβλημα του γκολ θα είχε λυθεί αφού ο Σολάκης θα σκόραρε με κλειστά τα μάτια.

*Καθημερινά δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου